MILANOVIĆU PUK’O FILM, PA OPASNO IZVRIJEĐAO INDEX.HR: ‘Militantni, neobjektivni i nasilni, pokvarenjaci polućoravi!’

Predsjednik Zoran Milanović danas je odgovorio na prozivke pisca Borisa Dežulovića koji ga je žestoko kritizirao zbog njegovih izjava o navodnoj devastaciji uvale Vruja od strane poduzetnika koji donirao novac za Milanovićevu kampanju.

Milanović je ga je nazvao “provincijalnim hejterom koji je na sreću, rođen i živi u ekstatičnom bonusu Dalmacije gdje i budale djeluju bistro”.

Portal Index.hr koji objavljuje i tekstove Borisa Dežulovića postavio je anketno pitanje: “Je li Milanović danas izvrijeđao Dalmatince”.

Predsjednik se sada o tome oglasio na Facebooku. U svojoj najnovijoj objavi napisao je kako su “pokvarenjaci s Indexa postavili manipulativno i sugestivno pitanje”. Odbija svaku tvrdnju da je u svojoj izjavi vrijeđao Dalmatince.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.



“Pokvarenjaci s Indexa postavili su svojim čitateljima pokvareno, sugestivno-kapciozno i manipulativno anketno kvazi-pitanje: je li Milanović danas izvrijeđao Dalmatince?

Sama pomisao da bih takvo što priuštio ‘soju’ kojem i sam pripadam i čime se ponosim debilna je. Čitajući prije objave još jednom tekst koji sam napisao, uočio sam da bi rečenicu o ‘ekstatičnom bonusu Dalmacije’ netko pokvaren mogao zlorabiti sugerirajući i takvo bolesno tumačenje. I hotimice ostavio tekst netaknutim.

Ostavio sam “tamo i budale djeluju bistro”, nisam htio napisati “tamo su i budale bistre”. Da vidim tragove u snijegu… Naravno, Index je uvijek tu da istakne nebitno, ne bi li prikrio bitno.

Militantni, neobjektivni i nasilni, isključivi i novinarski polućoravi, sugerirali su nemoguće, da bi prigušili važno: da je njihov Dežulni suradnik Ragnar iz Piska običan lažov. Dalmatinci su puno bistriji od ekipe s Indexa.

Sada postavite znanstveno pitanje Dalmatincima: Je li Milanović danas izvrijeđao indexlije?

Facebook Comments

Loading...
DIJELI