MILETIĆA SU KĆERI ZA ROĐENDAN IZNENADILE JASTUKOM, COLOM I PISMOM: ‘Dragi naš tatojko, hvala Ti na svemu. Hvala ti što jesi naša stijena’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Saborskom zastupniku Marinu Miletiću kojem je prije dva tjedna preminula supruga Danijela danas je rođendan. Objavio je dirljivo pismo koje su mu napisale njegove kćeri.

Kaže kako mu nije do slavlja, ali će doći na Festival slobode u Zagrebu. Kćeri su mu uljepšale jutro poklonima i emotivnim pismom.

“Jutros moje kćeri dolaze do mene. Dobio sam neki slatki jastuk sovu sa dekicom, brdo cole zero i pismo”, napisao je Miletić.

Pismo ispisanom rukom Miletić je u cijelosti objavio na Facebooku.

“Nije to obično pismo. To je Pismo. Uvijek smo njegovali – riječ – u obitelji. Kao klinkama čitao sam kćerima svaku večer bajke, priče, dječju Bibliju. A često sam im znao izmišljati priče. Ležali bi tako na krevetu i ja bih im pričao dok ne bi zaspale.



I Danči moja je to voljela. Zagrlio bih ju, ona je držala glavu na mojim prsima, a ja bi pričao – priče. Tu ljubav prema – riječi – prenio sam i na svoje cure. Istina, Marta više voli čitati, Luli više voli brojke. Bogu hvala i na različitosti.

Jutros su mi prije mise poklonile brdo cole zero, jastučić i – Pismo. Želim ga s vama podijeliti, neka bude svjedočanstvo obitelji. Obitelj je svetinja. I ništa nema važnije na ovome svijetu od – obitelji”, poručio je Miletić i prenio pismo u nastavku.

“Dragi naš tatojko, hvala Ti na svemu. Hvala ti što jesi naša fran. Pierre [stijena]. Hvala Ti što si nas dobro odgojio, Ti i naša Najljepša – Danči. Težak zadatak ste nam dali. I mi želimo odgojiti, barem u pola tako dobru djecu. Hvala Ti tata što ljubiš tako našu mamu. Hvala Ti što zbog tebe i prvenstveno zbog Boga naravno, znamo što je ljubav. I vjerujemo u ljubav. U tu najjaču emociju, koja otvara sva vrata. Ljudi kažu da ljubav boli, ali to nije istina. Samoća – boli. Odbijanje – boli. Zavist – boli. Svi miješaju te emocije i brkaju to s ljubavi, ali u stvarnosti ljubav je jedina koja prekriva sve boli u ovome svijetu i zbog nje se osjećaš predivno. Ljubav je sve. I znaj da smo ponosne što smo tvoje kćeri i što je Bog sve naše rane na sebe uzeo, a nas iscijelio i imamo tako lijep, čist odnos oca i kćeri.

Nama je osobno čast što možemo svjedočiti u ovakvoj životnoj situaciji da život koji živimo ipak itekako ima – smisla. I tata, neka doista bude:

‘Dobar sam boj bio, trku završio, vjeru sačuvao.’

Vole te tvoje 3 ljubavi

Mimi, Luli, Danči”, stoji u pismu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI