MIMO SVOJE VOLJE JE POSTALA MEDIJSKA ZVIJEZDA: Mamićeva supruga Marina posvećena je obitelji, često putuje u Hercegovinu i teško podnosi napise o sebi

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

“Tajanstvena je, ne voli se eksponirati, a sve ovo sa Zdravkom jako joj teško pada”, poznanici tako opisuju Marinu Mamić, suprugu odbjeglog Zdravka Mamića koja je u središte pozornosti došla nakon što je uplatila više od 52 milijuna kuna u državni proračun.

Riječ je o ukupnom dugu njenog supruga prema državi, a ovaj novac gospođa Mamić uplatila je 21. lipnja, dok je sporazum o namirenju plaćen koncem istog mjeseca.

Upućeni svjedoče kako je Marina uvijek u svemu stajala uz obitelj, i uz supruga, pratila ga je u stopu na druženjima sa sucima, svako malo odlazi u Hercegovinu k svojem suprugu, a uz to vodi računa o djeci koja su joj prioritet, premda je danas već riječ o odraslim djevojkama.

Kako bi namirila suprugovo dugovanje Marina Mamić po njegovom je naputku podigla kredit, a osim što mu je tim činom pomogla, istražiteljima koji proučavaju Mamićeve prozivke na račun osječkih sudaca s ondašnjeg Županijskog suda uvelike je koristio njen iskaz koji se do u detalj poklapao s onim kojega je u Livnu davao njen suprug Zdravko.

Bez obzira na to što stoji uz Zdravka Mamića, njegova Marina pod velikim je stresom i proživljava jedno od najtežih razdoblja u životu. Vjerojatno to shvaća i sam Zdravko Mamić koji je u dobrim odnosima ostao i sa svojom bivšom suprugom, koja se također nastoji držati podalje od javnosti, što i nije neki problem budući da ona s aktualnim događanjima niti nema nekog pretjeranog doticaja. Marinu je Zdravko upoznao početkom 90-ih na maksimirskom stadionu. U vrijeme kada je upoznala Zdravka radila je kao tajnica u poduzeću Davora Šterna.



”Odmah sam se za nju zapalio jer je imala nogu do plafona”, opisao je Mamić prvi susret sa svojom Marinom u razgovoru za Express. Ubrzo se među njima rodila ljubav, a nedugo potom kćeri Lucija i Iva, koje također zaziru od medija i novinskih napisa o njihovim životima, baš se zato o njima niti ne zna previše. U medijima se zato nerijetko pojavljuje Mamićev sin iz prvog braka, Mario Mamić koji je godinama bio u braku s voditeljicom Monikom Kravić.

Nakon raspada braka u kojem su dobili dva sina, Mario Mamić oženio je atraktivnu Tiu Jurčić, a u medijima se osim zbog ljubavnih eskapada spominjao i u kontekstu afera svojega oca. Upućeni tvrde kako je Mario Mamić u odličnim odnosima sa Zdravkovom suprugom Marinom, koja je mimo svoje volje postala jedna od glavnih medijskih zvijezda koji se pitaju od kuda joj uopće uvjeti za dizanje golemog kredita kojim je supruga spasila od ovrha.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI