MINISTAR ALADROVIĆ VIĐEN U ŠETNJI: Iz Ministarstva ističu kako mu je završila mjera samoizolacije

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović je obolio od Covida-19. No, krši li ministar mjere samoizolacije, pitanje je koje je javno postavio vjeroučitelj Ivan Pokupec. 

Naime, on se referirao na Aladrovića tvrdeći da bi u slučaju da je tome doista tako taj potez bio licemjeran, ali i razlog za davanje ostavke. Naime, kako naglašava postoji opravdana sumnja da je mladi HDZ-ovac učinio upravo to, piše portal Dnevno.

“On je 25. listopada objavio da je pozitivan na koronavirus. A osam dana kasnije, od strane građana je zatečen u opuštenoj šetnjici kvartom… Detalje možete provjeriti u live prijenosu na mojoj FB stranici”, rekao je Pokupec. Njegove tvrdnje iz portala Dnevno pokušali su provjeriti i u resornom ministarstvu.


“Ministru Josipu Aladroviću je u nedjelju, 31. listopada 2021. u ponoć završila obveza pridržavanja mjere samoizolacije određena od strane epidemiologa, koju je ministar u potpunosti ispoštovao”, naglasili su iz njegova resora.

Dodali su da se Aladrović vratio na svoje radno mjesto s kojeg nastavlja s redovitim poslovima i obvezama.Facebook Comments

Loading...
DIJELI