Ministar Kujundžić stavio mandat na raspolaganje: ‘Kriv sam. Nisam bio opterećen formom’

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Ministar MIlan Kujundžić upravo daje izjavu za medije, u kojima tvrdi kako nije istina ništa što je do danas o njegovoj imovini izašlo u javnosti, a tiče se ‘prikrivenih’ nekretnina koje nije naveo u imovinskoj kartici.

”Danas sam s premijerom imao sastanak. Kriv sam. Nisam bio opterećen formom.

Po broju tzv. skandala koje izlaze, razvidno je svakome da se radi o orkestriranome napadu na mene o čemu ću danas govoriti.

Prikupio sam cjelokupnu dokumentaciju koja dokazuje neistinitost navoda. Također ću zatražiti zaštitu pravnih tijela.

Potrudit ću se svim snagama da dokažem i predam cijeloj javnosti na vidjelo kako bi se u budućnosti spriječili ovakvi linčevi.



Zatim je ministar pričao o postignućima ministarstva zdratstva za njegova mandata.”, nastavlja ministar Kujundžić.

Ministar je kazao i kako je stavio premijeru Plenkoviću mandat na raspolaganje.

Medijima se obratio i odvjetnik Grdić, kako bi pojasnio spor koji je u medijima nastao nakon objave podataka kako ministar nije svu svoju imovinu unio u imovinsku karticu.

Premijer Plenković tek će donijeti odluku o tome hoće li prihvatiti Kujundžićevu ponudu kojom je mandat stavio na raspolaganje.

Još kroz vikend počelo se navoditi kako je već poznato ime budućeg ministra zdravstva koji bi došao na to mjesto nakon ministra Kujundžića, no za sad riječ je o pretpostavkama.

Nisam ekspert za pravo, ali s formalno pravnog aspekta do trenutka dok premijer ne potpiše razriješenje ministra, do tadtaj ministar vodi taj resor, kazao je ministar na upit kad bi mogli znati odluku premijera Plenkovića.

Vezano za samu imovinsku karticu, ministar Kujundžić je ponovio kako je kriv utoliko što je krivo ispunio imovinsku karticu, ali nije odao dojam da bi to po njemu bio razlog da odstupi s mjesta ministra.

‘Nisam prvi, ljudski je griješiti’ kazao je Kujundžić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI