Ministrica Žalac je dan nakon prometne nesreće bila na krštenju

pozeska-biskupija.hr

U ponedjeljak je ministrica Žalac rekla da je bila potresena i u šoku te da zbog toga ranije nije mogla javno istupiti

Ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Gabijela Žalac  dan nakon što je u Vinkovcima automobilom naletjela na djevojčicu koja je prelazila cestu,  bila je kuma na krštenju.

Požeška biskupija je objavila na svojim službenim stranicama, kako je prve korizmene nedjelje požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je euharistijsko slavlje u župnoj crkvi sv. Barbare u Jakšiću i krstio Gabrijela, šesto dijete Ivice i Snježane Grozdek, i Lovru, peto dijete Marinka i Marijane Obradović.

Roditeljima malištana je čestitao krsno preporođenje njihove djece, i zahvalio kumovima, napose Gabrijeli Žalac koja se kao ministrica trudi oko dobra prema Slavoniji, navdeno je na stranicama Požeške biskupije.

Podsjetimo, u subotu je ministrica Žalac automobilom naletjela na djevojčicu koja je prelazila cestu. Djevojčica je operirana i dobro se oporavlja.

Putem Facebooka ministrica se oglasila o nesreći, a u ponedjeljak je istupila javno i u suzama rekla kako je bila potresena i u šoku te nije mogla dati izjavu. Otkrila je kako je u subotu Plenkoviću već ponudila svoj mandat na raspolaganje.



Premijer je stao iza ministrice te je u subotu poručeno iz Vlade da ne treba dati ostavku, kao što to traži oporba.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI