MIRELA HOLY KOMENTIRALA MILANOVIĆEV MANDAT: ‘Postao je drama queen, gleda na koji način može zauzimati medijski prostor i provocira skandale’

Zarko Basic/PIXSELL

Komunikacijska stručnjakinja Mirela Holy za N1 komentirala je aktualne političke događaje u Hrvatskoj. Osvrnula se i na mandat predsjednika Zorana Milanovića.

“U prvom krugu nisam glasala za njega, u drugom jesam, ali ne zato što je bio moj kandidat nego jer sam smatrala da je bolji kandidat nego Kolinda Grabar-Kitarović. Međutim, nakon dvije godine mandata postavljam sama sebi pitanje jesam li trebala ostati kod kuće i ne izaći na izbore”, rekla je Mirela Holy.

Istaknula je da Milanović trenutno “uljuljava u anketni rejting”.


Mirela Holy je rekla da mu je trenutni rejting dobar.

“Mislim da njegova retorika potpuno pokazuje da on računa u drugom izbornom ciklusu na glasove desnice. Međutim, bojim se da ništa nije naučio iz dosadašnje karijere. Njemu mogu i aplaudirati ljudi na desnici, ali pitanje je hoće li ga zaokružiti na dan izbora. S obzirom na dosadašnji mandat, mislim da nije ni zaslužio da dobije drugi mandat”, naglasila je.Komunikacijska stručnjakinja ističe da je Milanović “postao čisti drama queen, gleda na koji način može zauzimati medijski prostor i provocira skandale”.

“U nekim je stvarima u pravu, ali način na koji to radi je trivijalizirao ono što bi trebao postići”, istaknula je Holy.

Slaže se s njegovim stavom primjerice oko izbora predsjednika Vrhovnog suda, ali ne i načinom na koji izražava stavove. Osvrnula se i na njegov odnos s predsjednikom HDZ-a Andrejom Plenkovićem.

Mišljenja je da taj osobni animozitet proizlazi iz frustracije što Plenković kao predsjednik Vlade ima stvarnu moć, a predsjednik države nema tu moć u rukama.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI