MIRELA HOLY O UHIĆENJIMA: ‘Zašto tek sad sve te afere izlaze van? Malo gadljivo djeluje da se čekalo da Bandić umre. Moj je dojam da tu ima i puno gorih stvari’

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Prve poteze zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića komentirala je i Mirela Holy.
Smatra kako su se previše opustili i nisu dovoljno pazili na poteze za koje su trebali očekivati da će biti izloženi kritikama.

Osvrnula se i na izjave HDZ-ova kandidata za gradonačelnika Zagreba, Davora Filipovića, koji je rekao da je Tomaševićeva vlast u prvih mjesec dana po aferama gora od Bandića.

“HDZ bi se trebao pokriti preko ušiju i šutjeti cijeli mandat jer oni su asistirali Bandiću. Meni nije jasno zašto tek sad sve te afere izlaze van. Malo gadljivo djeluje da se čekalo da čovjek umre. Moj je dojam da tu ima i puno gorih stvari, ovo je varijante kruha i igara, da se zabavi narod i da izgleda da DORH nešto radi. Tko zna hoće li oni pravi igrači ikada doći na red da budu procesuirani”, rekla je Holy na N1.

Dodaje da bi bilo bolje da donatori stranke ne ulaze u vijeća i odbore, a napominje kako ju loše financijsko stanje grada nije iznenadilo.

“Ne postoje izvori sredstava koji mogu pokrivati sve što Grad mora isplaćivati. Bojim se da neće imati nikakvog drugog prostora osim prodaje gradske imovine”, kaže Holy.



Dotaknula se i slučaja tigra na Jadrolinijinom trajektu.

“Radi se o ugroženoj visokorizičnoj životinji. On se ne smije držati, to spada u krijumčarenje životinja. Ne možete imati kao privatni vlasnik tigra. Nevjerojatno mi je da inspekcija zaštite prirode nije reagirala na ovaj slučaj”, zaključio je Holy.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI