MISLIO JE DA JE ŠEFOV: Stigla kazna za muškarca koji je sjekirom razbio pogrešan automobil

Čitatelj Zagreb.info

Nakon što je u srpnju Elvis (44) u Bračunovoj ulici u Zagrebu sjekirom demolirao skupocjenu limuzinu, automobil Audi A8 3.0 TDI Quattro u vlasništvu poduzeća Good and fast, protiv njega je podignuta optužnica, piše Danica.hr.

Prema optužnici, on je “sjekirom dužine oštrice 20 centimetara udarao po tom automobilu te razbio stakla, panoramski krov i udubio lim sa svih strana Audija te je time počinio kazneno djelo protiv imovine – oštećenjem tuđe stvari”. Tužitelji za njega traže 10 mjeseci uvjetnog zatvora.

Elvis je policiji odmah priznao nedjelo te je rekao kao je to učinio jer mu vlasnik tvrtke i automobila duguje više plaća koje mu ne želi isplatiti. No, tijekom istrage ispostavilo se kako se nesretni Elvis iskalio na automobilu drugog vlasnika koji je ni kriv ni dužan za njegove nevolje. Sjekirom je uništio pogrešan Audi.


“Pozvan na kaznenu odgovornost, okrivljenik je priznao čin ovog kaznenog djela te je uvodno detaljno elaborirao o svom neriješenom imovinsko-pravnom odnosu sa izvjesnim Alenom B. u smislu opisivanja motivacije te je bio uvjeren da se radi o automobilu Alena B.”, tumače u državnom odvjetništvu.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI