MISTERIJ U VARAŽDINU: Jesu li policajci u postaji premlatili 17-godišnjaka ‘na mrtvo ime’?

Wikimedia commons

“Dijete nam je pretučeno na mrtvo ime, izbijen mu je i zub i ima niz drugih ozljeda, osobito po glavi, rekla je majka 17-godišnjaka iz Svibovca došavši u nedjelju oko 10 sati na policiju ustvrditi što se dogodilo njezinom djetetu.

 

Kako je prije toga rekla, sin joj je s prijateljima u subotu uvečer bio u jednom od varaždinskih kafića, ali nisu bili pod utjecajem alkohola.

“Netko ih je u jednom trenutku napao i baš je moj sin je otišao sve prijaviti na policiju. I sve je bilo u redu jer su vidjeli da je dijete trijezno i da nije bilo krivo, već je napadnut od huligana, što je stavljeno u zapisnik. Nakon toga, policija me tijekom noći obavijestila da dođem po njega, naglašavajući da je sve u redu. Međutim, kada sam došla sina zatekla sam ga u lisicama, svog pretučenog na mrtvo ime. Krvario je pa je intervenirala i Hitna pomoć”, rekla je majka, koja sumnja da je sin ozlijede zadobio (i) u policijskoj postaji…

Naime, sin joj je rekao kako je u policijsku postaju došao neozlijeđen.U policiji su potvrdili da je 17-godišnjak prijavio napad, ali da je nakon toga počeo vrijeđati policijske službenike.

“Što se točno dogodilo predmet je izvida, a više informacija nije trenutno moguće dati, jer je riječ o maloljetniku”, rekla je glasnogovornica PU varaždinske Marina Kolarić, a prenose Varaždinske vijesti.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI