MLADA JE , USPJEŠNA I DISKRETNA! Kći predsjednika Sabora Jandrokovića nikada se ne pojavljuje u medijima

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Jedan od najpoznatijih i najdugovječnijih hrvatskih političara, i jedan od najutjecajnijih HDZ-ovaca zasigurno je predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

I dok se o Jandrokovićevom političkom životu znači praktički sve, malo je poznato da je predsjednik Sabora godinama u sretnom braku sa suprugom Sonjom, uspješnom liječnicom koja se ne voli javno eksponirati. Uz svojeg muža pojavljuje se u rijetkim, protokolarnim situacijama. Oni koji se pojavljuju još manje pojavljuju i eksponiraju su Jandrokovićeva djeca.

Čime se bave Jandrokovićevi sinovi Mihael i Jurica nije niti poznato, dok je Jandrokovićeva jedinica Klara završila Pravni fakultet nakon kojeg se kao odvjetnička vježbenica zaposlila u Odvjetničkom društvu Grahovac, Horvat, Žaper.

Riječ je o uspješnoj mladoj dami koja živi diskretnim, i nenametljivim stilom života.

Jandrokovići su braku od početka 90-ih, a upoznali su se na Krku, gdje su zajedno boravili na ljetovanju.Kako je svojevremeno ispričala Jandrokovićeva supruga, njega je oduvijek zanimala politika i društvo, pa je očigledno to zanimanje pretočio na posao kojega danas uspješno obavlja.

To se potvrđuje i u HDZ-u u kojem Jandrokovića vide ili kao budućeg premijera ili kao predsjednika države.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI