Mladen Grdović otkrio: ‘Sve je bilo u dogovoru s HDZ-om, zadatak je bio naštetiti Škori’

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Lista Hrvatske građanske stranke Željka Keruma za X. izbornu jedinicu nije dobila očekivane rezultate. No, Željko Kerum dobio je 50% preferencijalnih glasova onih koji su im odlučili dati povjerenje, dok je zadarski pjevač Mladen Grdović na drugom mjestu sa 7,28% glasova.

Međutim, Grdović je sada otkrio kako je sve bilo u dogovoru s HDZ-om.

“Odradio sam što sam trebao. Moj zadatak je bilo naštetiti Škori i to sam uspio. Sve je to dogovor koji smo imali”, otkrio je Grdović i nastavio:

“Ja sam išao u dogovoru s HDZ-om. Izlazak na ove izbore je bio da pripremimo teren za lokalne izbore, na kojima će Kerum pobijediti za gradonačelnika Splita. Sve to on zna. Ja ću mu pjevati na skupovima. Ovo je moj početak u politici. Nisam htio da Škoro pobijedi. Iako mi je pjesma na prvome mjestu. Nisam razočaran, ja sam čovjek iz naroda. Ni Torcida nije podbacila, bilo je dovoljno glasova, a bit će još bolje. Što se tiče slavlja, nisam mogao dugo biti. Morao sam krenuti za Zadar kod bolesnog brata, a za Keruma ne znam. Koliko sam vidio, nije bio ljut i tužan”, rekao je Grdović, koji za Škoru nema baš lijepih riječi.

Istaknuo je kako je on stvorio Škoru budući da je on nagovorio ljude da Škori snime “Ne dirajte mi ravnicu”.



Dodao je i kako se neće kandidirati za gradonačelnika Zadra jer vjeruje ljudima koji ga vode, te da će se sada par mjeseci odmoriti od kampanje.

“Kampanja me je umorila, ali navikao sam se na to. Sad ću se 4-5 mjeseci samo odmarati, bez pjesme i politike”, zaključio je pjevač za 24sata.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI