Mladić bježao policiji, progutao vrećicu s drogom te preminuo u bolnici

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Ugledavši policiju mladić je počeo bježati, ali ga je policija brzo sustigla, stavila mu lisice te ga odvela u postaju

Dvadesetčetverogodišnji mladić, sudionik Ultra festivala, preminuo je u splitskoj bolnici, izvjestila je PU splitko-dalmatinska.

Kako piše Index.hr, mladiću su u nedjelju oko 20.30 sati prišli policijski službenici u Ulici 8. Mediteranskih igara kod poljudskog stadiona s namjerom utvrđivanja identiteta i sumnje da kod sebe ima drogu. Ugledavši policiju mladić je počeo bježati, ali ga je policija brzo sustigla, stavila mu lisice te ga odvela u postaju.

U postaji je mladiću pozlilo. Policajac mu je pokušao pomoći, dok je kolega pozvao liječničku pomoć. 24-godišnjaka su odveli u bolnicu, kasnije su primili vijest da je umro.

Državno odvjetništvo naložilo je obdukciju. Istražit će cijeli slučaj.

Kako doznaje Index , mladić je progutao plastičnu vrećicu s marihuanom ili hašišem dok je bježao od policije. Vrećica mu je zapela u dušniku, nisu je nikako mogli izvući, to je napravljeno tek u bolnici.



U pitanju je najvjerojatnije bila manja količina marihuane. Doznaje se kako je preminuli mladić iz Splita te kako je dosad imao tek jedan prekršaj vezan uz drogu. I ovdje je u pitanju bila manja količina. Vjerojatno bi se sve završilo s još jednom prekršajnom prijavom.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI