Mladić napao Željka Rukavinu na Trešnjevci te urlao i tukao policajce

Marko Lukunic/PIXSELL

Kazneno je prijavljen radi nanošenja teških tjelesnih ozljeda i prisile prema službenoj osobi, a završio je i u pritvoru zbog opasnosti od ponavljanja djela

Anton Gashi (22) u utorak navečer divljao je Ozaljkom ulicom na zagrebačkoj Trešnjevci. Iz čista je mira napao Željka Rukavinu (54), a potom i policajce u civilu koji su intervenirali.

“Niste vi policajci, sredit ću vas, ja sam boksač”, vikao je u napadu bijesa na dvojicu policajaca u civilu koji su ga pokušali privesti., javlja Večernji list.

Nakon što je Rukavina pao na tlo, Gashi ga je nastavio cipelariti, a zatim mu je u pomoć priskočio njegov sin – policajac u civilu. Izvadio je značku i legitimirao se, ali Gashija to nije zanimalo.

“J***  ti mater s tom značkom, boli me k*** tko si ti, znam da nisi policajac”, vikao je Gashi na Rukavinina sina, udarivši ga potom šakom u glavu.

Policajac ga je uspio svladati, a pomogao mu je i drugi policajac u civilu koji je bio u blizini.



Gashi je nastavio vikati i vrijeđati policajace sve dok ga nisu odvezli u postaju. Nakon kriminalističke obrade utvrđeno je da je imao 0,63 promila alkohola u krvi, a nakon što je došao sebi i smirio se ispričao se i kazao kako “nije svoj” kada popije.

Kazneno je prijavljen radi nanošenja teških tjelesnih ozljeda i prisile prema službenoj osobi, a završio je i u pritvoru zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI