MLADIĆI SE POTUKLI U VINKOVCIMA: Osmoricu privela policija a dvojici određen pritvor!

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Osmoricu mladića u dobi od 18 do 24 godine s vinkovačkog područja i okolice policija je privela prošloga tjedna zbog sudjelovanja u tučnjavi, a dvojici iz te skupine određen je i istražni zatvor, izvjestila je u ponedjeljak PU vukovarsko-srijemska.

Iz policije navode kako je 19. svibnja oko 3,30 sati u Grobljanskoj ulici u Vinkovcima došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između 23-godišnjaka i 19-godišnjaka nakon čega se još sedam osoba uključilo u tučnjavu.

Nakon kriminalističkog istraživanja osam osumnjičenika predani su uz kaznene prijave pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, 19-godišnjak zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nanošenja teške tjelesne ozljeda, a ostali zbog sudjelovanja u tučnjavi.


Rješenjem Općinskog državnog odvjetništva u Vukovaru, šestoric i osumnjičenika određene su mjere opreza zabrane približavanja i uspostavljanja ili održavanja veze sa žrtvom i svjedocima.

Dvojici osumnjičenika, od 19 i 22 godine, Županijski sud u Vukovaru odredio je mjesec dana istražnog zatvora nakon čega su predani u zatvor u Osijeku, navodi policija koja je kriminalističko istraživanje provela nakon bolničke prijave o teškim ozljedama 23-godišnjaka iz Vinkovaca.Facebook Comments

Loading...
DIJELI