MLINARIĆ ĆIPE ZAGRMIO NA PLENKOVIĆA, BAŠ MU JE PREKIPJELO! ‘Hrvatski narode vrijeme je da maknemo ovu korumpiranu vlast’

Foto: Damjan Tadić/Cropix

Saborski zastupnik uputio je jasnu poruku hrvatskome narodu i pozvao ga da na sljedećim izborima uzme sudbinu u svoje ruke:

”Astronomska poskupljenja udžbenika pred sam početak školske godine i enormne cijene energenata i hrane nisu samo posljedica svjetske krize – u Hrvatskoj je to ponajprije posljedica politike bez vizije, u kojoj je sve podređeno jednom čovjeku i njegovoj birokratskoj međunarodnoj karijeri, gdje je Hrvatska tek usputna stanica”.

”Mi smo država iz koje je odselilo 500.000 stanovnika u zadnjih deset godina. Pa nisu ljudi otišli zbog dobra, nego jer nisu više mogli gledati kriminal i lopovluk! Dosta je naš narod plaćao propuste ove nesposobne Vlade!”.

”Sjetimo se samo obećanja za Božić 2016. godine, kada nam je Plenković svečano obećavao: ‘Vratit ćemo INA-u!’. A sada ni INA-e, ni ljudi, a uskoro ni hrane, ni vode. Ako se bude pitalo Plenkovića – ni HRVATSKE. A na Hrvatima je da na sljedećim izborima uzmu sudbinu u svoje ruke!”.

”Naš narod se mora probuditi i reći DOSTA – jer će u suprotnom Plenkovićeva Vlada odvesti našu Domovinu u propast, a našu mladost više nikada nećemo vratiti”.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI