MOGU LI MOST I ŠKORO U ZAGREBU OPET UDRUŽITI SNAGE? Most otkrio svoju strategiju za izbore

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Iznenadna smrt Milana Bandića uoči početka kampanje za lokalne izbore šokirala je i izazvala opću paniku na političkoj sceni u Zagrebu. Poremetile su se sve moguće koncepcije i sama kampanja, rade se druge strategije, a u igri su i neki novi igrači koji pucaju na upraženjeno mjesto gradonačelnika Zagreba.

Mi nikakvih problema nemamo – tako u Mostu opisuju ovu paniku i košmar koji je nastao odlaskom gradonačelnika Milana Bandića koji je planirao u borbu za svoj sedmi mandat.

Za razliku od drugih opcija oni su kampanju bazirali na svojem programu, a ne u napadanju lika i djela Milana Bandića i s takvom će praksom i kampanjom njihov kandidat Zvonimir Troskot nastaviti i dalje.

No Most je također svjestan da se njihovoj strani političkog spektra i borbe za glasove birača nazire najnoviji konkurent, a on se naravno zove Miroslav Škoro. S njim su kao što se vjerunjem svi sjećamo imali suradnju kad je Škoro krenuo u utrku za predsjednika, no sve već polako počelo raspadati prilikom dogovoranja oko suradnje na parlamentarnim izborima  u ljeto prošle godine, pa su obje stranke na kraju samostalno izašle na izbore.

Čini se da ni sada neće biti ništa od novog oblika suradnje. Barem prema informacijama koje dolaze iz Mosta.



”Ne, mi smo pokušali komunicirati uoči Troskotove kandidature, nismo uspjeli pronaći zajednički jezik, i ne namjeravamo se upuštati u daljnju komunikaciju, nakon izbora možemo pokušati ponovno razgovarati”, poručuju naši sugovornici iz Mosta te kažu da je njihov kandidat kvalitetan te da jedini za sada nudi konkretan program budući da je on vrsan poznavatelj financijskih propisa i revizije. ”On je čovjek koji ima iskustva, Zagrebu već nudi reviziju i upravljanje prezaduženim gradom, to mu je najjača karika, na tome ćemo inzistirati kroz cijelu kampanju, i uvjereni smo kako će to mnogima pomrsiti račune, mi se ne zamaramo Bandićevim odlaskom, jer ionako nismo svoju strategiju bazirali samo na njemu”, zaključuju u Mostu.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI