MOLITE, OBJAVILI SU RAT ‘Kršćani su prljavi, sve im se treba oduzeti u ime Allaha’

Oni žele uništiti kršćane, to bez skrivanja govore...

”Ovo je glavna definicija shirka. Učiniti prijatelje bliskima Alahu. Shirk koji je različit od monoteizma, mora po svojoj definiciji biti zlo. Prema mojim saznanjima Židovi i Kršćani su politeisti, za razliku od Muslimana koji su jedini pravi monoteisti. Upravo zbog svih tih nevjernika uzvišeni Alah je poslao svoga proroka i zapovjedio mu džihad. Džihad je sredstvo, a ne cilj po sebi. On je sredstvo sa kojim se jedino može uspostaviti monoteizam na zemlji.

Džihad se koristi samo za borbu protiv politeizma. Glavni razlog zašto je Alah stvorio džihad, poslao proroka, napisao knjigu je da zadrži princip monoteizma. Tko se god klanja nekom drugom ‘Alahu’, treba izgubiti prava i posjed u ime džihada. Nemao resprekta prema njima.

Prema šerijatu, svi posjedi bi trebali biti muslimanski, sve dok se ljudi ne islamiziraju. Prorok je rekao, borite se sa ljudima sve dok ne dobijete zemlju u kojoj će islam biti glavna vjera. Dakle kršćani su politeisti, oni su prljavi, a ta duhovna prljavština može se isprati jedino Islamom. Alah ih isto smatra prljavima.”- zastrašujuće su riječi muslimanskog imama, Yasira Qadhija u Americi koja je zgrozila zapadni svijet ali i otkrila prave ciljeve invazije muslimana na kršćanski svijet ! Oni su u ratu! Molite!

Facebook Comments



Loading...
DIJELI