MONSTRUM JE DJECU HTIO OTROVATI TABLETAMA? Cure novi detalji noćašnje strave na Mlinovima

Foto: Facebook

Nezapamćen i strašan zločin dogodio se u noći s petka na subotu u zagrebačkom naselju Mlinovi, gdje je u svom penthousu Harold K. oduzeo život svoje troje maloljetne djece, a potom je pokušao presuditi i sebi. Trenutno se nalazi u bolnici Sestre Milosrdnice.

Dnevno neslužbeno doznaje kako je Harold K., inače financijski konzultant iz Beča, svojeg četverogodišnjeg sina i blizance prvotno također pokušao otrovati tabletama.

No, nesretna djeca su se počela buditi, a tada ih je otac počeo daviti. Nakon stravičnog čina njihova je beživotna tijela poredao na kauču, a onda se pokušao ubiti.

Tako omamljenog policija ga ja pronašla i odveli na liječenje a još uvijek nije poznato tko je pozvao pomoć.

Harold K. je oko ponoći na Facebooku napisao objavu koja se može tumačiti kao oproštajno pismo.



 

“Zbogom svima, otići ću jer više ne mogu. Ljubav mog života Marija D. me ostavila jer je moja bivša žena Dajana K. bila jako loša prema njoj i nemam novaca. Sve što sam pokušao u zadnjih godinu i pol me nije vratilo na posao, čak mi ni V.P., Z.K. i D. braća iz masonske lože nisu mogla pomoći, na kraju mi nisu odgovarali na pozive. Samo su mi prijatelji Manfred, Roland i brat Helmut pomogli koliko su mogli. Sada sam došao do kraja. Zato, zbogom”, poručio je.

Izvor je za Dnevno i otkrio je kako je Harold K. bio član masonske lože Veliki Orijent Hrvatske, a njegova je (bivša) djevojka manekenka s adresom u Zagrebu, koja je trenutačno na putu prema Dubrovniku.

Također na Haroldovom Facebooku može se pronaći i informacija kako je nedavno bio vrlo blizu smrti te da je naučio tko su mu pravi prijatelji i partneri, a tko se samo pretvarao.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI