MORE IZBACILO TIJELO NA PLAŽU NADOMAK COHASSETA! Je li riječ o tijelu Ane Walshe koje je bacio njezin suprug s krhkim mentalnim zdravljem? Policija kaže da je dulje vrijeme bilo u moru

Screenshot/Youtube

Već tjednima izvještavamo o razvoju događaja u slučaju svirepog ubojstva majke troje djece kod Bostona, a čini se kako istražitelji napokon imaju neosporiv dokaz na sudu.

Policija u Marbleheadu, nedaleko od grada Cohasseta, u četvrtak poslijepodne pronašla je na plaži ostatke osobe, a po stanju tijelaq mrtozornik je zaključio kako je dugo bila u vodi.

Mediji pretpostavljaju kako bi moglo biti riječ o tijelu Ane Walshe, s obzirom na to da se Marblehead nalazi nadomak grada Cohasseta u kojem je majka troje djece živjela i nestala.

Pronađeni su posmrtni ostaci osobe za koju je policija samo rekla da je dugo bila u vodi, ali  još nije objavljeno je li riječ o muškoj ili ženskoj osobi. Međutim, neki američki mediji objavili su kako postoji mogućnost da je riječ o tijelu nesretne žrtve jezivog ubojstva.

Podsjetimo, 39-godišnja  Beograđanka po rođenju i majka troje djece nestala je 1. siječnja kada je navodno krenula prema zračnoj luci kako bi se ukrcala na let za Washington, gdje je radila. Njezin nestanak prvi je prijavio poslodavac, a Anin suprug, Brian Walshe to je  tek učinio 4. siječnja.



Policija je Briana nakon ispitivanja najprije optužila za ometanje istrage zbog davanja lažnih informacija kako bi zameo svaki trag koji bi doveo do njegove supruge i rješenja njezina nestanka te uhitila, a potom je uslijedila pretraga njihove obiteljske kuće u čijem su podrumu pronađeni krvavi tragovi, te krvavi i oštećeni nož.

Policija je rekonstruirala kretanje optuženog kobnog dana i otkrila kako je davao lažne iskaze policiji, a protiv njega su pronađeni i daljnji dokazi, uključujući račun za čišćenje od 450 dolara te jezivu pretragu Googlea o tome kako se riješiti tijela od 52 kilograma.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI