MOST će danas podržati Miroslava Škoru za predsjednika? Čeka se odluka

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Glavni odbor Mosta nezavisnih lista danas će odlučiti o predsjedničkom kandidatu stranke, a iako je to tijelo prije odlučilo da će Most imati svoga kandidata, ta će odluka danas biti preispitana, piše u petak Večernji list.

“Još je na snazi odluka da ćemo imati svoga kandidata, no analizirat ćemo sve što se događa u pretkampanji i shodno tomu donijeti konačnu odluku”, kazao je Grmoja za Večernji.

Iako su iz Mosta prije dolazile neslužbene najave da bi se za predsjednika RH mogao kandidirati predsjednik stranke Božo Petrov, te su priče u međuvremenu utihnule, a sve se češće čuje da će podržati  Miroslava Škoru, ističe dnevnik.

Da se o toj opciji razgovara moglo se čuti i u Škorinu izbornom stožeru, a u prilog tome da je dogovor postignut mogao bi ići i jučerašnji Škorin potez. Taj je predsjednički kandidat, naime, potpisao Mostovu inicijativu da se voda Ustavom zaštiti kao osnovno ljudsko pravo i javno dobro, a sve u cilju sprečavanja privatizacije javne opskrbe vodom.

“Vodu u Ustav! Potpisao sam peticiju za ustavnu zaštitu vodnog bogatstva, jednog od naših najvrednijih resursa. Potpišite i vi”, napisao je Miroslav Škoro na službenom profilu na Facebooku, uz nekoliko fotografija s Mostovim volonterima. Direktor komunikacija u Škorinu timu Mate Mijić ističe, međutim, da Škoro nije potpisao tu inicijativu zato što računa na Mostovu podršku, donosi Večernji list.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI