MOST SAKUPIO OKO 400.000 POTPISA: ‘Uspjeli smo, ovo je pobjeda građana Hrvatske!’

Screenshot/N1

“Ovo je prvi put da je u prosincu netko pokrenuo referendumsku inicijativu i prvo zahvala svim građanima koji su izašli u grad. Želim se zahvaliti i predsjedniku Hrvatske, Hrvatskim suverenistima, Domovinskom pokretu i pojedinim saborskim zastupnicima te svakome tko je na bilo koji način pridonio u ovoj akciji. Skupili smo 400 tisuća potpisa i tresem se od radosti i uzbuđenja. Kroz tri radna dana iza nas smo s timom volontera prikupljali sve podatke”, rekao je Marin Miletić, saborski zastupnik Mosta.

Dodao je da će 24. siječnja predati sve provjerene i autentične potpise.

Svima je zaželio sretan i blagoslovljen Božić.

Nikola Grmoja je poručio da svi mogu mirno proslaviti Božić, a ako oni koji su na vlasti budu pokušali zaustaviti referendum to im neće biti moguće.

“U nikakvim performansima nećemo sudjelovati, očito se premijer pogubio i iz nikakvog kamiona nećemo istresati potpise. Mi želimo vratiti povjerenje u institucije, ali uz pravi, neovisni nadzor. U nadolazećim danima ćemo napraviti sve što treba oko potpisa. Ako možemo u manje od mjesec dana odraditi cjelokupan proces, očekujemo da vladajući i Hrvatski sabor to odradi u istom razdoblju”, rekao je Grmoja.



Dodao je da je “vidljivo kolika je nervoza kod premijera, a ne samo ova vlast nego sve dosadašnje vlasti imaju ogroman strah od referenduma”.

“Mi smo danas sretni i radosni, pozivamo građane i sve naše volontere da se odmore za Božić, a neki će možda biti i nervozni za Božić. Ali, mogli su i ranije pitati građane pa bi imali mirne blagdane”, naglasio je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI