MOSTOVAC BOCNUO HDZ-ovca: ‘Problem je što mladi Srbi plešu Užičko kolo u Zagrebu, a nije problem što mladež HDZ pjeva Cecu poslije izbornih pobjeda!’

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Veliku pažnju medija izazvali su u petak prizori sa zagrebačkog Trga bana Josipa Jelačića na kojemu se zavijorila srpska zastava i zaplesalo užičko kolo.

Za to su “krivci” bili sudionici Međunarodne smotre folklora iz Srbije, no nekima se nije svidio njihov nastup na središnjem zagrebačkom trgu.

Među njima je i Milijan Brkić, nekadašnji potpredsjednik Sabora i glavni tajnik HDZ-a koji je o tome napisao svoje mišljenje na Facebooku.


Od političara se u vezi toga u subotu oglasio i Mostovac Marko Sladoljev koji je ‘pecnuo’ HDZ usporedivši prizore s Jelačić placa s proslavama HDZ-ovih izbornih pobjeda.

“Problem je što mladi Srbi iz Srbije plešu Užičko kolo u Zagrebu, a nije problem što mladež HDZ pjeva Cecu poslije izbornih pobjeda! I jedno i drugo je folklor samo sto je ovo drugo folklor lažnog domoljublja!”, napisao je u postu koji je za sat vremena sakupio gotovo 300 lajkova.Facebook Comments

Loading...
DIJELI