MOŽE LI GORE? Muškarac osuđen zbog pedofilije poslan na rad za opće dobro u udrugu za djecu s posebnim potrebama

Foto: Pixabay/Ilustracija

Nakon što je muškarac iz Slavonije osuđen s 11 mjeseci zatvora zbog seksualnog zlostavljanja 10-godišnje pokćerke, dobio je rad za opće dobro u Udruzi za rad s djecom s posebnim potrebama u jednom slavonskom gradu, doznaje 24 sata.

Probacijski ured Ministarstva pravosuđa u Osijeku poslao ga je na rad u udrugu, a ranije je obavljao fizičke poslove, poput košenja trave, popravljanja ograde i bojanje sprava za igranje u zabavno-edukativnom parku izgrađenom isključivo za rad s djecom s posebnim potrebama.

Također, udruga poručuje kako su ga odlučili zadržati jer je “vrijedan”, no radi uz dodatno nadgledanje. Probacijski ured ističe kako je osuđeni muškarac samo radio fizičke poslove bez kontakata s korisnicima udruge i da je bio pod nadzorom.

Podsjetimo, muškarac je dobio 11 mjeseci zatvora jer je na ljeto 2018. u kupaonicu sakrio svoj mobitel kako bi snimao 10-godišnju kći svoje supruge te je djevojčicu spolno uznemiravao dok je spavala.

Djevojčica je sve ispričala majci, koja je odmah prijavila sve policiji. Muškarac je na sudu sve priznao tvrdeći da ne zna zašto je to radio.Facebook Comments

Loading...
DIJELI