MOŽEMO! BACILI RUKAVICU ŠKORI I IZNIJELI PODATKE: Evo koliko je Tomašević do sada potrošio u kampanji i odakle mu novac

Platforma Možemo! s koalicijskim partnerima predala je u petak 21. svibnja 2021. godine, svoj drugi financijski izvještaj vezan za financiranje kampanje za gradonačelnika Grada Zagreb sukladno Zakonu o financiranju političkih aktivnosti, izborne promidžbe i referenduma.

Do sada je za potrebe kampanje za gradonačelnika, utrošeno 741.598,11 kn.

Izbornu kampanju za gradonačelnika do petka 24. svibnja 2021. donirala je 631 fizička i pravna osoba.

Prosječni iznos donacije iznosio je 397,25 kn. Ukupno je do sada putem donacija građana i pravnih osoba za kampanju za gradonačelnika prikupljeno 250.668,64 kn, pišu u priopćenju.

“Naš financijski izvještaj još jednom pokazuje da se naša kampanja i dalje temelji na manjim pojedinačnim donacijama građana, odnosno pokazuje široku potporu građanki i građana. Kampanja smo s najvećim brojem malih donacija primljenih od građana. Ovim putem zahvaljujemo svima koji su donirali, kao i onima koji će to činiti i u narednim danima kampanje”, izjavili su predstavnici zeleno-lijeve koalicije.



Usporedni pregled ukupnog broja donacija, broja donatora i prosječne donacije s drugim kandidatom (temeljen na objavljenim financijskim izvještajima stranaka).

Podsjetimo, Miroslav Škoro je prije nekoliko dana prozvao Možemo i zatražio od njih da objave javno svoje financije i otkud su dobili i od koga si dobili donacije.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI