MRAK-TARITAŠ NAPISALA GRMOJI KOMENTAR NA FEJSU I NIJE GA ŠTEDJELA: ‘Sramotno kolega Grmoja. I zločesto’! On svima odgovarao na komentare i branio se!

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja izazvao je je veliku buru u javnosti kada je na svom Facebook profilu najavio inicijativu za žurnim izglasavanjem ‘Antipedofilskog zakona’ kojim će se uvesti najstrože kazne za pedofile, a istim zakonom bi se, kaže, ‘štitilo djecu od seksualnih sadržaja i LGBTQ propagande’.

Svoju inicijativu najavio je i danas u Saboru prilikom rasprave o Zakonu koji bi trebao bolje štiti žrtve seksualnog i obiteljskog nasilja.

Njegova objava izazvala je veliku pozornost i gomilu reakcija. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, čak je i jedan dio njegovih pristaša uznemiren zbog činjenice da bi u isti zakon koji se bavi pedofilijom, stavio i pojmove koji se vežu uz LGBTQ zajednicu.

Anka Mrak Taritaš napisala Grmoji komentar

Mnogi u komentarima ističu kako ga inače podupiru, ali da ovakav pristup ide prema stigmatizaciji jedne skupine ljudi koja s pedofilijom nema ama baš ništa.



U komentarima mu se javila čak i zastupnica GLAS-a Anka Mrak Taritaš koju je očito također zaboljelo što omiljeni konzervativac tako piše.

“Sramotno, kolega Grmoja. I zločesto”, napisala je Anka Mrak Taritaš.

Grmoja joj je brzo odgovorio i napisao:

“Poštovana Anka Mrak-Taritaš ništa tu nije ni sramotno ni zločesto onom tko je dobronamjeran”, zaključio je Grmoja.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI