MRČELA JE UCJENJIVAO PLENKOVIĆA! Kako nije postao šef Vrhovnog suda, objavio je presudu HDZ-u

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 22. listopada, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Tjednik ekskluzivno donosi pismo Ive Sanadera iz Remetinca: ‘Mladen Bajić glavni je baja u državi, od njega su svi u strahu, neki i u mišjim rupama’

Čitajte kako su desničari nasjeli na Milanovićevu propagandu: Preko Dobronića će rehabilitirati udbaše Mustača i Perkovića!

Analiziramo kako je srbijanska vojska pretekla hrvatsku! Vučić nas lako može uništiti dronovima

7dnevno otkriva kako je Mrčela ucjenjivao Plenkovića. Pošto nije postao šef Vrhovnog suda, objavio je presudu HDZ-u.



Donosimo i kratki ali dramatični apel Ivice Todorića: ‘Napravio sam nešto dobro za sve i zato su me uništili…

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI