MUKE PO KERUMU: Dvaput je prebolio koronavirus, a ne može do potvrde

FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL

Jedan od onih koji je imao zdravstvenih problema uzrokovanih koronavirusom je i bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum.

Čudi se prosvjedima protiv covid potvrda. Dvaput je već, prebolio koronavirus i dobro zna što je to. Prvi put lani u prosincu te sada u listopadu.

“Prvi put mi je bilo puno teže, imao sam gore simptome. Drugi put je bilo kao obična gripa, dosta lakše sam to podnio. Iako imam 61 godinu, zdrav sam, pa nije bilo problema. No Covid 19 nikako nije nešto što se treba podcjenjivati”, kazao je Kerum za Slobodnu Dalmaciju.


Dodaje kako treba slušati struku i liječnike. “Sve ovo drugo šta čujem meni je smišno. Jednostavno triba slušat doktore”, smatra Kerum.

Iako ni sam još nema Covid potvrdu kaže da nema ništa protiv njihovog uvođenja.“Oba puta privatno sam se testirao, moj liječnik me upozorio da moram i na higijenski se testirati da bi imao i službeni dokument da sam zaražen, a ja sve danas ću, sutra ću i sad mi je kasno. Nitko mi nije kriv što ne mogu izvaditi potvrdu, ali uvik se mogu testirat kad je potrebno”, poručuje Kerum.

Već je navikao na testiranje, nije mu to neka gnjavaža. Često putuje sa ženom i djecom, pa jednostavno mora imati negativan test.

Zbog toga što je imao koronu neće se još cijepiti. “Nedavno sam prebolio koronu i visoko su mi antitijela, pa bi još pričekao, ali nemam ništa protiv cijepljenja. Pogriješio sam što nisam otišao na higijenski, jer bi sad imao važeću Covid potvrdu još pola godine”, kaže Kerum.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI