Muškarac čekao humantiranu pomoć pa skoro preminuo od hladnoće i gladi

sib.rtl.hr

Iako je prvotno objavljeno da je muškarac preminuo, iz bolnicu su javili kako su ga ipak uspjeli spasiti te da ostaje na daljnjem liječenju.

Gotovo događaj dogodio se jučer ispred prostorija osječke humanitarne udruge Rijeka ljubavi, piše sib.rtl.hr. Starijem Osječaninu jučer je pred prostorijama humanitarne udruge “Rijeka života” pozlilo od gladi i hladnoće, te su ga jedva spasili u bolnici.

Iako je prvotno objavljeno da je muškarac preminuo, iz bolnicu su javili kako su ga ipak uspjeli spasiti te da ostaje na daljnjem liječenju.

U prijepodnevnim satima u Udrugu je došao kombi s rižom, brašnom, uljem, mlijekom. Ukupno 3500 “Paketa života” za najsimorašnije građane, kako barem neko vrijeme ne bi gladovali.

Od ranog jutra, brojni Osječani čekali su na -10C svoje pakete. Novopostavljena nadstrešnica štiti ih od padalina, ali nažalost ne i od debelih minusa. Iz Udruge mole svoje korisnike da u sljedećim danima po svoje pakete dolaze dobro obučeni i da ne dovode djecu koja su posebno osjetljiva na ove ekstremne vremenske uvjete.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI