MUŠKARAC S 2,72 PROMILA UBIO MEDICINSKU SESTRU: Teško ozlijeđeno dijete i dalje bori se za život!

Prometnu nesreću kod Narta u kojoj je poginula 63-ogodišnjakinja, a petogodišnje dijete koje se s njom vozilo zadobilo teške tjelesne ozljede, skrivio je alkoholizirani 31-ogodinjak s 2,72 promila alkohola, priopćila je u četvrtak bjelovarska policija.

Nesreća se dogodila u četvrtak oko 9.25 sati ujutro na državnoj cesti D-43 između naselja Blatnica i Narta kada je 31-ogodišnjak u automobilu stranih registracija uslijed neprilagođene brzine i stanja kolnika prešao na drugu stranu ceste i udario automobil koji je vozila 63-ogodišnjskinja koja je od zadobivenih ozljeda poginula na mjestu događaja, dok je 31-ogodišnjak lakše ozlijeđen te je završio u pritvoru.

Petogodišnje dijete vozilo hitne pomoći prevezeno je u bjelovarski bolnicu, a potom u Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu. Očevidom prometne nesreće je uz stručnu pomoć policijskih službenika rukovodio dežurni zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, koji je naložio obdukciju tijela poginule osobe.


Inače preminula 63-godišnja Đurđa Posavec bila je zdravstvena djelatnica.

“Premda smo godinama zajedno radili u Općoj bolnici Bjelovar, nikad se zapravo i nismo previše napričali. U prolazu bi se uvijek uljudno pozdravili, a Đurđa se uvijek nasmiješila. Njen osmijeh nam je svima došao kao lijek. Toliko drag i iskren. Znao sam s njom razmijeniti nekoliko riječi. Ta je žena uvijek bila izuzetno prijazna i pristupačna. Ovo je strašna tragedija. Još uvijek ne vjerujem da se to sve zaista dogodilo i da je više nema među nama”, rekao je jedan od zaposlenika Opće bolnice Bjelovar za bjelovar.live. Bio je vidno potresen  viješću o smrti svoje kolegice, medicinske sestre Đurđe Posavac koja je uskoro trebala otići u mirovinu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI