NA IZRICANJU PRESUDE OPĆI KAOS I PRAVA DRAMA! Ubojice Denisa Tota zapomagale: ‘Ovo nije ubojstvo’!

Foto:Pixabay/Ilustracija

Mučne scene snimljene su u srijedu u sudnici u Skopju gdje su Angelo GjorgjievskiKlementina Lefkovska te Andrej Kostovski proglašeni krivima za ubojstvo hrvatskog rukometaša Denisa Tota 7. travnja ispred noćnog kluba. Gjorgjievski i Lefkovska dobili su svaki po 18 godina zatvora, dok je Kostovski dobio 16 godina zatvora u nepravomoćnoj presudi.

Na visoku kaznu reagirala je i optužena Klementina Lefkovska koja je tražila da je odvedu na WC jer je povraćala, a znakove nervoze pokazivao je i Gjorgievski koji je tužiteljici dobacivao komentare. Cijelu situaciju pokušavala je smiriti sutkinja Elena Ilievska-Josifović koja je kucala po stolu, prenosi makedonski medij A1on.mk.

“Hoćete li me izbaciti iz sudnice? Pritvor se nastavlja”, rekao je Angelo sutkinji, koji je tresnuo o stol dok je govorio prije nego što je uspio progovoriti.

“Smiri se”, rekao mu je odvjetnik, a on je odgovorio: “Što da radim?”.

Trećeokrivljeni Kostovski se nakon završetka suđenja obratio majci: “Čist sam pred Bogom, nisam nikoga ubio. Moja je savjest čista. To je zbog publiciteta, znamo pod kojim okolnostima. Ne brini, mama, sve je u redu”.



U sudnici je reagirala i majka drugookrivljene Klementine koja je kažnjena sa 18 godina zatvora. ”Kakva je to pravda? Što je ovo”, pitala je majka koja je nastavila s reakcijama u hodniku suda.

Dio optuženih je tijekom stanke izveden iz sudnice zbog negodovanja i komentiranja. No, i prvookrivljeni je imao primjedbe na tužitelja.

“Ah, Tanja, Tanja, gdje će tvoja duša?”, obratio se Angelo tužitelju.

“Ovo nije ubojstvo”, nadovezala se Klementina tužiteljici i napustila sudnicu. Tužiteljica je zatražila da okrivljeni ostanu u pritvoru.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI