NA JUGU NIŠTA NOVOG: Splitski HDZ i dalje ostaje u rukama Ante Sanadera, no pojavilo se i jedno zanimljivo ime

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

U HDZ-u su u tijeku unutarstranački izbori na razini cijele Hrvatske. Posebno je zanimljiva situacija i na jugu Hrvatske što se vladajuće stranke tiče.

Uoči unutarstranačkih izbora u Splitsko-dalmatinskom HDZ-u čini se da ipak nema previše turbulencija niti velikih trvljenja.

Članovi ove organizacije, regionalne te najvećeg grada Splita, povjerenje će dati opet uhodanoj ekipi, onoj koja je i do sada predsjedavala ogrankom najveće stranke u Hrvata. Uz promjenu tek jednog imena na izbornom listiću kojeg će stranačko članstvo zaokružiti 17. listopada, javlja  Slobodna Dalmacija.


Predsjednik ogranka ove organizacije ostaje i dalje isti, po četvrti put bit će to Ante Sanader.

Lista njegovih zamjenika je identična onoj od prije godinu dana, a to su Blaženko Boban župan splitsko-dalmatinski, Dinko Bošnjak načelnik općine Hrvace, Božo Čubić načelnik Cista Provo i Marin Ožić-Bebek, ravnatelj makarske Specijalne bolnice Biokovka.Što se Splita tiče, uz ime starog-novog predsjednika Vicu Mihanovića, ravnatelja Lučke uprave Split, dvojica potpredsjednika gradske organizacije sa 5400 članove, su ista – dožupan splitsko-dalmatinski Stipe Čogelja i ravnatelj Porezne uprave Ivica Kusić.

A novost je i da umjesto Domagoja Mareovića, ravnatelja Lučke uprave Splitsko-dalmatinske županije, treći potpredsjednik postaje Toni Tomas, proslavljeni trener i veliko ime hrvatskog taekwondoa.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI