Nacional: Počela istraga protiv Todorića! Izvor otkriva hoće li Todorić bježati iz zemlje

Sanjin Strukic/PIXSELL

Pojedini članovi obitelji Todorić navodno se raspituju za odvjetničke usluge

Policijska istraga oko nepravilnosti u radu Agrokora  traje već tjednima, piše u novom broju tjednik Nacional.

“Policiju ni u kom slučaju ne interesira to da utječe na budućnost poslovanja Agrokora. Zanima je je li bilo nepravilnosti u prošlosti, kako je do toga došlo te jesu li postojali i neki vanjski faktori koji su to omogućili. Dosta je bilo toga što se nekoć radilo, a što je Agrokor uopće dovelo u situaciju da potencijalno ugrozi funkcioniranje kompletnog gospodarstva. Policija se, slikovito govoreći, u ovoj situaciji ponaša poput liječnika – ući će dubinski u problematiku te će potom postaviti dijagnozu koja će se potencijalno pretvoriti u kaznene prijave”, rekao je Nacionalu izvor upoznat s postupanjem policije.

Također, taj list piše da se pojedini članovi obitelji Todorić raspituju za odvjetničke usluge. Međutim, nisu zainteresirani samo za usluge odvjetnika koji se bave trgovačkim pravom, što znači da, iz njima poznatih razloga, predviđaju kako će se možda naći u situaciji da bi im odvjetničke usluge možda mogle biti potrebne.

Izvor iz Agrokora tvrdi kako se sam Todorić nema čega bojati te da nije razmišljao o bježanju iz zemlje.

“Todorić nema razloga za to da ne odgovori na takvo pitanje. Nema se čega plašiti i sigurno ne razmišlja o napuštanju zemlje. Takve glasine kontinuitet su iracionalnosti koje se plasiraju iz razloga koje uopće ne želimo komentirati. U Agrokoru su u prošlosti više put avršeni porezni nadzori, ali on trenutačno nije u tijeku”, izjavio je za Nacional izvor iz Agrokora.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI