Nađ optužuje ministra Medveda i otkriva: ‘Zvao me Milanović i pitao zašto nisam dala ostavku’

Patrik Macek/PIXSELL

Na pitanje tvrdi li da je ministar Medved oštetio državu za bar 30.000 kuna odgovorila je "Točno"

Bivša zamjenica ministra branitelja Predraga Matića, SDP-ova Vesna Nađ koja je imenovana kao savjetnica u Ministarstvo uprave u aktualnoj Vladi, optužila je sadašnjeg ministra Tomu Medveda da je oštetio državu za bar 30.000 kuna.

“Dana 23. ožujka prošle godine ja sam razriješena s mjesta zamjenice ministra branitelja i 4. travnja sam podnijela zahtjev ministru branitelja Tomi Medvedu, da me rasporedi na službeničko mjesto, jer sam ja od 1998. državna službenica u tom ministarstvu. Imala sam pravo po zakonu da me se rasporedi na adekvatno radno mjesto”, izjavila je Nađ za N1 televiziju, dodajući da joj je Medved rekao da će je rasporediti u neko drugo ministarstvu jer je ne želi i jer je branitelji ne vole.

Dodala je da je dobila 130.000 kuna otpremnine, a na pitanje tvrdi li da je ministar Medved oštetio državu za bar 30.000 kuna odgovorila je “Točno”.

“On nije poštovao zakon. Imao je dva radna mjesta i nije me rasporedio. Mogao je uštedjeti trideset tisuća kuna bez problema. Mogao me staviti u špajzu, nikad me ne vidjeti, dati mi spise”, kazala je Nađ.

Otkrila je i da ju je bivši premijer Zoran Milanović nazvao i pitao zašto nije dala ostavku.>>> Đakić je u pravu kada kaže da je zaposlenje Vesne Nađ u Ministarstvo uprave podla odluka!

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI