Nakon što je izviždana: Oglasila se Mirjana Hrga

screenshot

Članovi antifašističkih udruga izviždali su u četvrtak Mirjanu Hrgu, izaslanicu predsjednice RH, i Oliveru Majić, zamjenicu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, na svečanoj akademiji u povodu obilježavanja Dana pobjede nad fašizmom i oslobođenja Grada Zagreba.

‘Kada su domaćini obazrivi i ljubazni, ipak samo možeš konstatirati da je lijepo Hrvatsku voljeti sa svim njenim nijansama’, reakcija je predsjedničine savjetnice Mirjane Hrge na društvenim mrežama nakon jučerašnjeg zviždanja na svečanosti obilježavanja Dana pobjede nad fašizmom i oslobođenja Zagreba, prenosi HRT.

Podsjetimo, članovi antifašističkih udruga izviždali su jučer Hrgu, izaslanicu predsjednice te Oliveru Majić, zamjenicu zagrebačkog gradonačelnika, na svečanoj akademiji u povodu obilježavanja Dana pobjede nad fašizmom i oslobođenja Grada Zagreba.

Oliveri Majić prisutni su dovikivali ‘Vratite Trg maršala Tita’, a kad se Bandićeva zamjenica obratila i pozdravila izaslanicu predsjednice, nastupilo je zviždanje i negodovanje.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI