Napadač na mladića koji se sada bori za život, sin je saborskog zastupnika Steve Culeja

dnevno.hr

Kako neslužbeno doznajemo, u tučnjavi koja se dogodila u Vinkovcima u noći s utorka na srijedu oko 1:30 sati, sudjelovao je sin saborskog zastupnika Steve Culeja i mladić I.M. (Podaci poznati redakciji).

Prema navodima svjedoka, tučnjava je unaprijed dogovorena, kao rezultat dviju sukobljenih strana.

Pri izgredu, sin saborskog zastupnika Culeja udario je mladića I.M. bocom u glavu, pri čemu se on onesvijestio, no i nakon toga Culej mlađi nastavio ga je ‘cipelariti’.

Nakon toga, I.M. je doveden u vinkovačku bolnicu, gdje je odmah utvrđeno da mu je potrebna liječnička skrb u osječkoj bolnici, kamo je ubrzo prevezen.

Mladić je u životnoj opasnosti.



“Moj sin je u komi i nalazi se u osječkoj bolnici. Još ga nismo uspjeli vidjeti jer su liječnici rekli da se nalazi na intenzivnom odjelu, pa sad čekamo prve informacije. Nisam znao niti mi je on spominjao da ima neke sukobe s nekima iz Jarmine. Kad je taj dan odlazio od kuće, rekao je da ide s dečkima do grada na piće. Čuo sam preko poznanika iz policije da postoji sigurnosna kamera koja je snimila tučnjavu i da se na snimci vidi da u tučnjavi sudjeluje 12 mladića, među njima i sin našeg poznatog saborskog zastupnika”, navodi 24 sata.

“On je miran, radi na svom radnome mjestu u Županji, ima nekoliko prijatelja koji si međusobno pomažu oko poslova, voli konje, jaše u našoj udruzi i nije sklon tučnjavama. Ne bih volio da se slučaj zataška ako je doista predvodnik te tučnjave, kako sam čuo, bio sin saborskog zastupnika”, zaključio je gospodin Mikuljan, a navodi 24sata.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI