Napadači na 18-godišnjeg azilanta: ‘Istukli smo ga bez osobitog povoda i razloga’

Srdjan Ilic/PIXSELL

Svi su otprije poznati policiji po tučnjavama

Trojica mladića u srijedu su istukla 18-godišnjeg iračkog azilanta koji je bio smješten u karlovačkom Domu za odgoj djece i mladeži.

Napadači su privedeni u manje od 24 sata, a za Večernji list kazali su zbog čega su istukli nesretnog mladića, koji je zbog težine ozljeda završio na operaciji čeljusti u KB-u Dubrava u Zagrebu.

“Istukli smo ga bez osobitog povoda i razloga”, rekli su policiji napadači na 18-godišnjeg Iračanina. Završit će na optuženičkoj klupi zbog kaznenog djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda. Svi su otprije poznati policiji po tučnjavama.

Ostali korisnici Doma i odgojitelji u šoku su zbog napada na mladića.

“On je jako drag, miran, povučen, tih, ali veseo i bistar mladić. Kod nas je već tri mjeseca i odlično se uklopio u domsku sredinu, druži se s ostalim korisnicima, a to su djeca iz Afganistana te s ostalim korisnicima Doma iz Hrvatske, odnosno Karlovca.



On je jedini azilant kod nas, odlično govori engleski, čak pomalo uči i hrvatski jezik. Odlično napreduje i želi tu ostati jer je oduševljen Hrvatskom. Iznimno nam je teško zbog toga što mu se dogodilo… On je jako drag, miran, povučen, tih, ali veseo i bistar mladić. Kod nas je već tri mjeseca i odlično se uklopio u domsku sredinu, druži se s ostalim korisnicima.

Odlično napreduje i želi tu ostati jer je oduševljen Hrvatskom”, kazala je Nataša Vučković Ivošević, ravnateljica karlovačkog Doma.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI