NAPALI MUŠKARCA I POLICAJCE! Oštetili su i policijsko vozilo, ozlijeđeni su policajac i muškarac. Na stadionu policija pronašla 197 baklji

Foto: PUZ

Zagrebačka policija objavila je kako je tijekom, za vrijeme i nakon utakmice između Dinama i Hajduka u nedjelju poslijepodne, zbog prekršaja privedeno 14 navijača starih između 19 i 36 godina, dok je jedna osoba bila maloljetna.

“Izdvojeni slučaj dogodio se nešto iza 15 sati na Kennedyjevom trgu gdje su policijski službenici postupali prema 36-godišnjaku zbog neovlaštene uporabe pirotehničkog sredstva, da bi u tom trenutku nekoliko maskiranih muških osoba tjelesno napalo 36-godišnjaka i policijske službenike, dok su isti potom oštetili i službeno vozilo policije te se udaljili s mjesta događaja. Liječnička pomoć ozlijeđenima pružena je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, gdje je utvrđeno da je policijski službenik lakše ozlijeđen, dok je 36-godišnjak zadobio teške tjelesne ozlijede. Kriminalističko istraživanje je u tijeku s ciljem prikupljanja obavijesti i korisnih saznanja o događaju”, objavila je policija.

Kažu kako su sigurnosnim pregledom prostora samog stadiona prije odigravanja utakmice pronašli skrivenih 197 baklji.


Foto: PUZ
Facebook Comments

Loading...
DIJELI