NAŠ HEROJ IZBORNIK DOŠAO NA OBLJETNICU U KNIN! Dalić ima važnu poruku za sve Hrvate za godišnjicu Oluje!

morh

Uoči obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja i 23. obljetnice VRO Oluja u subotu, 4. kolovoza 2018. na Gradskom stadionu NK Dinara u Kninu održane su revijalne nogometne utakmice.

U prvoj utakmici snage su odmjerili veterani Hrvatske vojske i Hrvatskog vijeća obrane, a u drugoj pripadnici Hrvatske vojske i policije s ekipom “Old star” koju je predvodio izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

I ovom prigodom proslavljeni hrvatski izbornik uputio je poruku mira, ljubavi, tolerancije i zajedništva, zaključivši kako upravo to Hrvatska treba. “Moramo nastojati ostati dostojanstveni u svemu pa i u pobjedi i slavlju, a mi smo pokazali svima kako se ponosno i dostojanstveno slavi pobjeda”, istaknuo je Dalić, poručivši: “Svi smo mi ovdje pobjednici!”

Na kninskom stadionu je načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Mirko Šundov je u ime Hrvatske vojske uručio izborniku Daliću fotografiju preleta MiG-a 21 iznad Zagreba prilikom dočeka Vatrenih, a gradonačelnik Knina Marko Jelić uručio mu je hrvatsku zastavu koja se vijorila na Kninskoj tvrđavi tijekom trajanja Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Također, organizatori i sudionici revijalnih nogometnih utakmica, među kojima je bio i državni tajnik MORH-a Zdravko Jakop, položili su vijenac kod spomenika hrvatske pobjede “Oluja 95” na središnjem kninskom trgu.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI