NAŠICE OVAKVO NEŠTO NE PAMTE: Mučni detalji sinoćnjeg ubojstva, mladić se nije mogao pomiriti s prekidom

Foto: Marko Mrkonjić/Cropix/

Našice ne pamte događaj poput sinoćnjeg i u potpunom su šoku. Pet minuta iza ponoći pronađeno tijelo 20-godišnje djevojke, a zatim i 24-godišnjak koji je pokušao počiniti samoubojstvo.

Ubrzo nakon toga u blizini mjesta događaja pronađeno je i beživotno tijelo mlađe ženske osobe u dobi od 20 godina.

Iako je očevid završen, policija još nije izašla u javnost s priopćenjem. Kako neslužbeno doznaje HRT, mladić je djevojku ubio hladnim oružjem u Parku Dore Pejačević dok se ona vraćala iz grada. Ubijena je samo 300-tinjak metara od svoje kuće. Djevojka je prema neslužbenim informacijama iz Našica, a mladić iz nedalekih Velimirovaca.

U vezi su bili do Božića kad su prekinuli no čini se da se on sa tim nije mogao pomiriti. Mladić je djevojku maltretirao već mjesecima nakon što je oko Božića s njim prekinula. Neprestano joj je slao poruke i htio se pomiriti, no ona nije htjela biti s njim. Djevojka je sinoć bila u izlasku s novim dečkom, on ju je presreo i odvukao u park te, kako se također neslužbeno doznaje ubio hladnim oružjem.

Ubojica se nalazi u bolnici zbog ozljeda koje je zadobio nakon skoka s mosta i pod nadzorom je policije.



Ovo je posljednji nizu femicida koji potresaju Hrvatsku i koji nam iz dana u dan pokazuju koliko malo ponekad ženski život vrijedi.

Iz policije kažu kako se provodi kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti tog tragičnog događaja. Ostale neslužbene informacije nisu željeli komentirati.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI