NASILNI ŽUPAN POSTAJE ŠEF VINARIJE KUTJEVO: Dok je bio župan, od Moralića je otkupio vrijedni dvorac da bi sada postao predsjednik Uprave

Uoči nedavno održanih lokalnih izbora, HDZ je osigurao zakonske okvire na temelju kojih je onemogućio kandidaturu tipovima kao što su Alojz Tomašević, donedavni požeško-slavonski župan i bivši član vladajuće stranke kojeg je danas bivša supruga Mara optužila za obiteljsko nasilje.

Tvrdila je kako je premijera Andreja Plenkovića, ali i predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović, i prije medijskih istupa upoznavala s torturom koju prolazi u braku s nekoć utjecajnim HDZ-ovcem, no sve dok njezina ispovijest nije postala medijski skandal, nije se poduzimalo ništa što bi Tomaševića eliminiralo iz politike.

Čak i nakon što je službeno osuđen za obiteljsko nasilje, Tomašević je sve do kraja mandata ostao na poziciji župana, iako je u međuvremenu izbačen iz stranke.

Opširnije u tiskanom izdanju 7DNEVNO…

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI