NEMA MIRA U DRŽAVNOM VRHU: Oluja bi mogla biti burna! Slijedi Milanoviću bojkot ministara u Kninu?

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Nakon prošlogodišnjeg skandala s pozivnicama koje nisu na vrijeme stigle umirovljenim generalima, pa je ispalo da bojkotiraju predsjednikov prijem ratnih zapovjednika na Kninskoj tvrđavi, ove godine taj prijem, izgleda, bojkotiraju ministri Medved i Banožić koji su se Uredu ispričali da ne mogu doći, a Milanovićev kabinet još nema potvrdu dolazi li ministar Božinović, javlja N1.

Ured predsjednika ove godine prvi put samostalno organizira taj prijem, baš zbog prošlogodišnjeg skandala kada su umirovljeni generali u zadnji trenutak jurili za Knin nakon što im je Ured PRH osigurao smještaj, a unatoč pozivnici koju su poslali trojici ministara resornih ministarstava koja sudjeluju u Organizaciji Oluje, ni ministar branitelja ni ministar obrane ne dolaze na prijem ratnih zapovjednika, doznajemo u Uredu predsjednika RH.

Dosad je Ured predsjednika zajedno s MORH-om bio organizator svečanosti na Kninskoj tvrđavi koja je već tradicionalno 4. kolovoza navečer, pa je lani na Kninskoj tvrđavi bio i ministar obrane Banožić.

N1 je upite dolaze li na Kninsku tvrđavu poslao i svoj trojici ministara, ali još nisu dobili njihove odgovore, a time ni obrazloženje zašto su se ispričali.

Sukob u državnom vrhu se očito nastavlja.Facebook Comments

Loading...
DIJELI