NENAD PERIŠ DEMANTIRAO DA JE PRONAĐEN MATEJEV MOBITEL: ‘Ministar Vulin mi je osobno obećao da će istraga ići dalje istim intenzitetom’

Foto: Milan Maricici Pixsell

Otac nestalog Mateja Periša, Nenad Periš bio je u ponedjeljak na sastanku s hrvatskom i srpskom policijom. Potraga za nestalim Matejem traje već 12. dan.

Rekao je kako nema nikakve informacije da je pronađen signal ili Matejev mobitel, kako su pisali pojedini srpski tabloidi, piše Dnevnik.hr.

“Nemam informaciju da je pronađen mobitel, bio sam jučer s beogradskim policajcima, bio je i ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, dva predstavnika MUP-a Hrvatske iz krim-policije, oni su me upoznali sa svim postupcima koji se obavljaju i istražnim radnjama”, rekao je Periš.

Dodao je kako se “istraga nastavlja u punom intenzitetu, suradnja između dva MUP-a je kod ovakvih slučajeva uobičajena, ništa dalje od toga nije rečeno”.

“Ministar Vulin mi je osobno obećao da će istraga ići dalje istim intenzitetom, a to mi je ponovio i načelnik Policijske uprave Beograda. Nije jednostavno pod ovakvim uvjetima raditi, no dobili smo takvo obećanje i vidio sam njihov angažman u tome da se postupak dovede do kraja, kakav god on bio. Ja im na tome zahvaljujem, hvala svima i MUP-u RH što je s profesionalne strane pristupio, rekli su mi da se radi o suradnji koja je kod ovakvih slučajeva potrebna, no postupak i dalje vodi MUP Srbije”, zaključio je Periš.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI