NEOBIČNA ŠUTNJA PREDSJEDNIKOVIH LJUDI! Što se to događa s MILANOVIĆEM? Ne radi se o zdravstvenim i privatnim problemima

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Zašto Zoran Milanović nije bio na promociji kadeta MORH-a, pitanje je to koje se ovih dana nametnulo nakon što je predsjednik iz nepoznatih razloga otkazao svoj dolazak. Ne bi u tom otkazivanju zapravo ni bilo ništa neobično da Milanović po drugi put u pet dana nije otkazao svoj dolazak na neki događaj.

”Nije mogao biti s nama danas, ja bih tu stao”, komentirao je njegov savjetnik Dragan Lozančić u razgovoru za RTL ne želeći kao njegov izaslanik govoriti o stvarnim razlozima Milanovićeva izostanka. Budući da Milanović uredno komunicira s predstavnicima medija te redovito putuje duž cijele Lijepe naše za pretpostaviti je da svoj dolazak nije otkazao iz zdravstvenih razloga.

Te teze odbacuju i naši sugovornici iz Ureda predsjednika te napominju kako Milanović definitivno trenutno nema nikakvih zdravstvenih poteškoća, no šturo objašnjavaju kako se ne radi ni o nekim drugim privatnim problemima.

‘Ovo je kao muhe bez glave’

Zašto se o ovoj temi progovara u rukavicama, i što se doista događa s predsjednikom nije poznato, no ono što se zna jest da je predsjednik jedno vrijeme prilično žestoko polemizirao s resornim ministrom Marijem Banožićem, ali i to bi teško mogao biti razlog njegova naglog i pomalo naprasnog otkazivanja. Iako o otkazivanjima ne žele govoriti u Uredu predsjednika, sam predsjednik u svojem posljednjem obraćanju javnosti progovorio je o bankama, ali i novim epidemiološkim mjerama.



“Ja se tu pitam što je cilj? Ako je cilj potpuno iskorijeniti virus, to je nemoguće. Britanci su cijepili 80% odraslih i sad žive normalnije. Ne možemo stalno maska, ne maska. Ja vidim svaki dan ljude iz Vlade koji su cijepljeni, a nose maske. Zašto, koji je cilj?” zapitao se Milanović pa zaključio:

“Pa ako sam se cijepio, poruka je: ‘Cijepi se i ti, pa nećeš morati nositi masku…’ Dakle što je cilj, gospodo? Sad su opet uveli te mjere… Ove mjere, one mjere, ovo je kao muhe bez glave”.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI