NESUĐENA SPLITSKA GRADONAČELNICA: Ivana Zelić Relata, HDZ-ovka koja je mogla srušiti Puljka…

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 13. travnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Strategija Pantovčaka dobro je razrađena za dvojicu udbaša zbog kojih se podigla prava bura. Predsjednik Zoran Milanović odlučio je kada će pomilovati Perkovića i Mustača! Saznajte u najčitanijem tjedniku kakva im je sudbina.

Čitajte i o drami u HDZ-u! Premijer je popustio ultimatumu iz Slavonije, Tramišak je ostala ministrica, a stranačka desnica ne miruje. U Osijek dolazi Thompson, nastavlja se Anušićem rat s Plenkovićem.

Donosimo i priču o nesuđenoj splitskoj gradonačelnici: Ivana Zelić Relata, HDZ-ovka koja je mogla srušiti Puljka…

Također, čitajte i kako Plenkovićev krug otkriva mrežu duboke države u Državnom odvjetništvu i USKOK-u. Vrh HDZ-a sumnja da ima krticu u svojim redovima!



Tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirativne recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR

Facebook Comments

Loading...
DIJELI