NEUGODNA SITUACIJA ZA BOŽINOVIĆA! Već je bilo dogovoreno da je novi šef policije Željko Prša, a onda je Milina povukao zahtjev za mirovinu

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka, 19. kolovoza, a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Očekuje nas neizvjesna jesen – bolan povratak u stvarnost! Pred nama je glad i neimaština veća od one koju smo imali u Domovinskom ratu: Vlada nema nikakvu strategiju za krizu veću od svih drugih

Donosimo vam aktualnosti iz vladajuće stranke u kojoj dvorske igre ne prestaju. Povrijeđena taština u HDZ-ovim igrama moći: Butković u paktu s Plenkovićem, podržava ga i Tomo Medved.

Javljaju li se novi problemi za bivšeg ministra Zdravka Marića? Akcija ‘Jahta’ dobila je čudan epilog u ljetnoj režiji DORH-a: Tajni milijuni riječke mreže pod hipotekom Marićeva ljetovanja: Optužnicom protiv Pavičića klupko se počelo odmotavati

Neugodna situacija za Davora Božinovića. Već je bilo dogovoreno da je novi šef policije Željko Prša: Božinovićeva glavobolja jer je Milina povukao zahtjev za mirovinuBivši predsjednik SDP-a na prekretnici – prva kriza u vezi Davora Bernardića: Prekid ili odlazak iz politike!

Uspjela je nemoguće: Martini Dalić ni Vegeta ne pomaže! Podravka je prodala 10 tona manje Vegete.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovog petka i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI