NEVIĐEN SKANDAL NA DODJELI OSCARA: Pogledajte trenutka u kojem je La La Land pogrešno proglašen najboljim!

HKS

Faye Dunaway bez razmišljanja je pročitala s pogrešne omotnice naziv filma koji zapravo nije proglašen najboljim

Na 89. dodjeli prestižne filmske nagrade Oscar dogodio se nevjerojatan propust. Naime, dobitnikom za najbolji film proglašen je ‘La La Land’, umjesto filma ‘Moonlight’ koji je službeni dobitnik nagrade.

Laureata su najavljivali Warren Beaty i Faye Dunaway koji su navodno dobili krivu omotnicu u kojoj je stajalo ime pobjednika iz prijašnje kategorije (Emma Stone, ‘La La Land’ u kategoriji za najbolju glumicu).

>>> (VIDEO) DRAMATIČAN PREOKRET: Najbolji film je Mjesečina, a ne La La Land kako je pogreškom predstavljeno

Zbunjeni Warren Beaty omotnicu je predao Faye Dunaway koja je najavila ‘La La Land’ kao dobitnika glavne nagrade. Ekipa filma poletjela je na pozornicu održati pobjednički govor, kada je zaključeno da je došlo do pogreške i da je pravi pobjednik, odnosno najbolji film . ‘Moonlight’.

Na snimci se vidi da je Beaty zbunjeno pogledavao predložak koji je dobio u kuverti, pa i samu kuvertu ne bi li se uvjerio da je to pravi predložak. Potom ga je predao Dunaway koja je bez mnogo razmišljanja “ispalila” La La Land, ignorirajući da ispred toga piše i Emma Stone, što je moglo ukazati na to da se radi o krivom predlošku jer je za ovu kategoriju trebalo pisati samo ime filma.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI