NEVIĐENO! Kad su mu javili da je supruga ipak živa, napao ih je križem pripremljenim za pogreb

U susjednoj Srbiji, u selu u općini Koceljeva dogodio se bizaran incident. Policajci koji su došli utvrditi smrt, priopćili su Svetozaru kako mu je žena ipak živa, no nisu očekivali takvu reakciju.

Svetozar P. živio je u vanbračnoj zajednici sa L. P. (64) u njegovoj kući.

Nakon što javio je njihovoj kćeri da joj je majka preminula, ona je o tome obavjestila policiju. Odmah po prijavi policija se uputila utvrditi smrt, zajedno s liječnicom doma zdravlja.

Kada su stigli, kuća je bila puna rođaka i prijatelja koji su došli izraziti sućut.

“U kući su već bili dopremljeni lijes i križ te je sve bilo spremno za sahranu. Jedan od policajaca prišao je Svetozaru da bi obavio razgovor sa njim, a liječnica je ušla u sobu u kojoj je ležala “pokojnica” kako bi utvrdila smrt. Međutim, ubrzo se pojavila na vratima i rekla kako je žena živa”, svjedoči očevidac za Kurir.rs.



Nakon toga i policajac je ušao u sobu te se uvjerio se da L. P. diše i da je samo bila u nesvijesti. Iako je situacija bila prilično bizarna, sav sretan izašao je iz sobe i rekao Svetozaru da mu je žena živa i da je pozvana Hitna pomoć da je vozi u dom zdravlja.

Međutim, šokovima tu nije bio kraj!

“Nesuđeni udovac neočekivano je pobjesnio! Umjesto da mu lakne što mu je supruga živa, Svetozar je tada dohvatio drveni križ koji je kupio za ženinu sahranu te njime pokušao udariti policajca. Potom je prišao policijskom vozilu i sa križem polupao stakla. U ovom napadu povređen je i jedan policajac”, objašnjava sagovornik.

Kako se saznaje, policajci su savladali Svetozara nakon čega je, po nalogu tužilaštva, prevezen na psihijatriju, gde je zadržan na posmatranju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI