NEVJEROJATNA PRIČA O MILIJUNSKOJ HDZ-ovoj HOBOTNICI U SLAVONIJI: Druga strana slavonskog HDZ-ovca

Ravna je Slavonija odnedavno, prema pisanju dijela medija procvala, život se vraća u pomalo zaboravljeni Osijek, a veliki projekti koje je proveo župan Ivan Anušić dobili su smisao te se danas navodno u tom kraju živi novim, nešto lagodnijim životom.

No unatoč tim medijskim napisima o revitalizaciji Anušićeva kraja, izgleda da nemaju svi u Slavoniji razloga za zadovoljstvo pa dio nezadovoljnika progovara o spornih-60-ak milijuna kuna u nadležnosti HDZ-ovih lokalnih dužnosnika predvođenih županom Anušićem, ali i njegovim đakovačkim kolegom, odnosno gradonačelnikom Marinom Mandarićem., Hdz-ovcem kojemu potporu u gradu daju kolege iz MOST-a.

Kako tvrde naši naši sugovornici, ovdje je riječ o ozbiljnoj i prilično razgranatoj hobotnici s kojom je  Anušić navodno dobro upoznat , baš kao što spoznaje o tome ima i gradonačelnik Antun Galić.

 

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.



PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI