NIJE SE MOGAO DUGO SAKRIVATI! Policija je pronašla 39-godišnjaka koji je usmrtio pješaka i pobjegao s mjesta nesreće

Foto: Ilustracija/Pixabay

Varaždinska policija priopćila je kako su pronašli 39-godišnjeg muškarca koji se dovodi u svezu s prometnom nesrećom koja se dogodila između 1 i 3.50 u Vinogradskoj ulici u Svetom Iliji, a u kojoj je smrtno stradao 48-godišnji pješak.

“Navedeni je priveden u policiju te će se nad njim provesti kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće. Također je pronađeno i teretno vozilo koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći te će se na istom provesti očevid i potrebna vještačenja”, ističe PU varaždinska.

Policija dodaje kako je očevidom utvrđeno da je 48-godišnjak najvjerojatnije gurao bicikl uzbrdo s desne strane kolnika iz smjera Školske u smjeru Vodovodne ulice, kojom prilikom nije bio označen reflektirajućom odjećom ili materijom. U jednom je trenutku na njega, najvjerojatnije prednjim desnim dijelom naletjelo teretno vozilo te ga odbacilo na asfaltirani prilaz dvorištu.

Vozač vozila je nakon prouzročene prometne nesreće napustio mjesto događaja, a da nije pružio pomoć stradalom, niti o događaju obavijestio policiju i hitnu pomoć, ističe policija.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI